Boulac
Check availability
Select a period below en look at the availability in our park
Duration of stay:
Date of arrival
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guestbook

Name: Stephanie Mattei - Utrecht 28/05/2018
Wij hebben van 7 tm 10 mei een bungalow op Domaine le Boulac gehuurd. Wat een prachtige omgeving. Er is veel te doen in de buurt (zowel in regen als met zon) en alles is goed te berijden. Veel activiteiten in de buurt van Durbuy, zeker bij Adventure Valley. Het park is prachtig onderhouden en het huisje waar wij zaten (Meerhuisje) zeer volledig ingericht & uitkijkend op een klein meertje. Prima ontvangen door de receptie, huisje schoon en personeel meer dan aardig. Rustige omgeving, restaurants binnen 10 minuten rijden te bereiken. Wij bevelen dit park van harte aan!
   
Name: Herman Wouters - Beverwijk 21/08/2017
Wat hebben wij weer genoten, ondanks het wisselvallige weer.
Vooral bij le hibou vast we heerlijk maar ook zeker gezellig hebben gegeten en gedronken .
Onze dank gaat dan ook vooral naar Jessica en jelle en staf uit.
Wat een service en een gastvrijheid .huiskamer gevoel en vakantie modus.
Nogmaals bedankt .dikke 10
   
Name: Caroline 19/06/2015
We hadden een 6 persoonshuisje gehuurd. Wat een heerlijk schoon en compleet huis. Alles is aanwezig, in de keuken mist niets en alles ziet er heel netjes uit, huisje is ook heel erg schoon. Hele ruime badkamer, leuke open haard en vuurkorf buiten dus zowel in de zomer als winter lekker vuurtje maken. Leuk terras met prima stoelen. Het is een van de eerste huisjes op het park, dus je kunt lopend naar het zwembad of receptie.
Huisje ligt bijna in het bos, de kinderen hebben heerlijk gespeeld in het beekje naast het huis. Onze zoon van 7 was helemaal gelukkig omdat hij zo´n mooie hut in het bos kon maken. Samen met zijn zus staken ze de beekjes over en liepen door het bos naar de geheime hut, kikkervisjes gevangen in het meer, echt een natuurweekend! En natuurlijk alle spelletjes uitgeprobeerd. Park is prachtig, veel privacy bij de huisjes en mooie wandelingen door het bos. Blij met de Nederlandse zenders zodat voetbal niet gemist werd :-). Misschien komen we nog wel eens terug!

Caroline & familie 5-8 juni 2015
   
Name: Eduard Dozy - Eindhoven 07/04/2013
De midweek na Pasen was koud, bijna bitter koud. Maar we kwam ergens anders voor. Wij waren nog steeds zo blij met onze zevenjarige Golden Retriever Sammy, dat we hem een wandelvakantie hadden aangeboden. Wij mochten mee. We hebben genoten van ruime aanbod van wandelpaden in de bossen rondom het park. Uitgebreid gewandeld. Heerlijk. En ook de open haard deed goed zijn werk.
   
Name: Rogier De Groot - Schoonhoven 17/10/2012
Nadat mijn ouders 20/25 jaar lang hier hun bungalow hebben gehad. En wij hier 3 tot 4 maal per jaar zaten, krijg ik nu toch na 10 jaar afwezigheid de kriebels om nu met mijn gezin hier weer is herinneringen op te halen. Misschien tot snel Le Boulac.
   
1 | 2 | 3 | 4

 

DOMAINE LE BOULAC | Rue du Bois 36, 6941 Izier (Durbuy), BelgiË | telefoon: +32 (0)86 400 486 | telefax: +32 (0)86 400 802 | info@boulac.be                       

Welcome - The domain - Rent a bungalow - Buy a bungalow - The environment - Guest Book - Contact - Newsletter

© 2018 De Molder & Partner  / webdesign ...  / fotografie en teksten